οστεοπαθητικη OPTIONS

οστεοπαθητικη Options

οστεοπαθητικη Options

Blog Article

(Λουλούδια, καρποί, φύλλα, ρίζες, κοτσάνια, βλαστάρια, φλοιοί, ακόμα και σπόροι.)

Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο θεραπευτή που έχεις μέσα σου και τον αναδεικνύουμε. 

Εξαίρεση από το επάγγελμα αποτελούν όσοι δεν έχουν τα προσόντα και την επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση.

Ας σημειωθεί ότι τόσο η δυτική ιατρική επιστήμη, όσο και η εναλλακτικές Ομοιοπαθητική και Αρωματοθεραπεία βασίζονται στην βοτανολογία από την γέννηση τους.

Οτιδήποτε συνδέει τον άνθρωπο με τον ουρανό, θεωρείτο ιερό στην αρχαιότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο καπνός θεωρείτο κι αυτός ιερός. 

“Οστεοπαθητική είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκτίμησης και θεραπείας. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στη δομή και τη μηχανική του σώματος με κύριο μέλημα να εντοπίσει περιοχές δυσλειτουργίας στο σώμα του ασθενούς. Ο οστεοπαθητικός έπειτα επεμβαίνει σε αυτές τις δομές με επιδέξιους χειρισμούς στο σώμα του, έτσι ώστε να απελευθερώσει και να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία και την κίνηση αυτού.

Τέλος, αυτό που θεωρώ read more σημαντικό είναι η επεξήγηση στον ασθενή των ευρημάτων της εξέτασης , η επίλυση τυχών αποριών και η παρουσίαση του πλάνου θεραπείας.”

Τι χρειάζεται να προσέχουμε στις εναλλακτικές θεραπείες

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ παλαιών αμαρτιών, καθιστικής ζωής, καθημερινών σωματικά απαιτητικών δραστηριοτήτων και “άνευ λόγου και αιτίας” (για το λογικό μας το μυαλό) εμφάνισης μυοσκελετικών συμπτωμάτων, η απάντηση είναι η εξής :

Οι ασθενείς που επισκέπτονται έναν αναγνωρισμένο οστεοπαθητικό, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς.”

Οι εναλλακτικές θεραπείες έχουν πάρει πλέον τη σημαντική θέση που τους αξίζει στη φροντίδα της υγείας μας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή ειδικά όταν μιλάμε για επιθετικά νοσήματα όπως για παράδειγμα ο καρκίνος.

Δείτε ακόμη: Ρεφλεξολογία: Πώς ασθένειες και άγχος φαίνονται στα πέλματά μας 

Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Δεκαπέντε χρόνια τώρα, η επαφή της με τον ανθρώπινο σωματικό πόνο είναι καθημερινή και η επιθυμία “σύνδεσής” της με τον εκάστοτε συμβαλλόμενο προσωπική ανάγκη εξέλιξης.

Δεν παύει όμως να αποτελεί παθητική θεραπεία, την οποία δέχεται ο πάσχων και στην οποία δεν συμμετέχει ενεργητικά.

Report this page